РЕКОНСТРУИСАНА УЛИЦА 1300 КАПЛАРА, УСКОРО И ТРАФО У ПАСИ ПОЉАНИ
29.10.2015

РЕКОНСТРУИСАНА УЛИЦА 1300 КАПЛАРА, УСКОРО И ТРАФО У ПАСИ ПОЉАНИ

У оквиру Програма одржавања комуналне инфраструктуре-периодично одржавање у Градској општини Палилула, реконструисан је коловоз у Улици „1300 каплара» у насељу Паси Пољана. Овим поводом, председник Градске општине Палилула Бобан Џунић, са сарадницима, обишао је ово насеље. У сусрету са новинарима и грађанима о овој инвестицији и наредним активностима на уређењу инфраструктуре у општини Палилула и насељу «Паси Пољана» говорили су Бобан Џунић, председник општине Палилула и Миливоје Милић, председник Савета грађана.

«Утокујепостављањесаобраћајнесигнализације, штојефиналнипроцесуреконструкцијиделаовесаобраћајнице-каже председник општине Бобан Џунић. Он је похвалио рад надзорног органа ЈП Дирекција за изградњу града и најавио изградњу трафо станице у овом насељу, у сарадњи са Електродистрибуцијом Ниш, како би напон струје, који је слабији од прописаног, био јачи. Тренутно се обавља препарцелација земљишта на коме треба да се изгради трафо, додао је Џунић.

Улица «1300 каплара» у насељу «Паси Пољана», у овој фази, реконструисана је у дужини од 530 метара. Улица је сада ширине 7 метара плус тротоари са обе стране, промењљиве ширине од 1,5 до 2 метра. Вредност радова на овом инфраструктурном пројекту у Паси пољани је 23 милиона динара. Реконструкција је обављена по Програму одржавања комуналне инфраструктуре-периодично одржавање. Извођач радова био је „АБМ Путоградња“ у Мрамору а надзор је вршило ЈП Дирекција за изградњу града Ниша (Текст-фото Д.Видојковић)

РТВ Белами - Завршетак радова у Улици "1300 каплара"